miercuri, 7 decembrie 2011

Ultimele noutati

Am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru ultima, dar nu si cea din urma cursa a sezonului - Cluj Winter Race. December Carnage-ul programat pentru data de 10 decembrie pana acum pare mai degraba o cursa de inceput de sezon, deoarece vremea la Cluj pare a fi de primavara. Chiar daca luni a plouat, acest lucru nu a facut decat lucruri bune, deoarece traseul era foarte foarte... foarte uscat.

Mai avem mici retusuri de facut pe traseu, iar marcarea propriu-zisa va incepe de joi seara in zonele mai putin circulate, urmand ca vineri seara facandu-se in proportie de 85% iar sambata inainte de concurs sa fie finalizata.

Nu uitati de inscrierile on-line, care se vor incheia in acesta seara (7 decembrie), orele 20:00. Se vor mai putea face inscrieri doar sambata, 10 decembrie, inainte de concurs, dupa programul stabilit. Daca dintre cei care s-au inscris exista rideri, care din diverse motive nu mai pot ajunge la concurs, ii rugam sa ne dea un email si sa anunte. Ne-ar ajuta la o mai buna organizare inainte de concurs.

De asemenea mai avem nevoie de un generator de curent. Daca detineti unul sau stiti cine ni l-ar putea imprumuta pe durata de desfasurare a concursului, il rugam sa ne contacteze.

Daca cumva, dintre cititorii acestei stiri, sunt si oameni care nu participa la concurs dar vor sa ajute la o mai buna organizare, ii asteptam cu mare drag. Un numar mai mare de voluntari va duce la o mai buna organizare, lucru care da chiar bine in CV-ul oricui.

In ultimele doua saptamani am fost promovati intens de partenerii nostri media, lucru care a reamintit multora ca decembrie nu e doar luna cadourilor ci si a Cluj Winter Race.

Daca cumva sunteti din Cluj, si aveti de unde sa va procurati cea mai tare revista de timp liber si anume Zile si Nopti o sa gasiti informatii despre CWR. Prietenii nostri de la redactie au avut grija ca sa aparem si noi in ultimele doua editii ale revistei. Pe aceasta cale le mai multumim odata.


Nu uitati sa va costumati haios. Cel mai traznit costum va primi un premiu special ! 
Cu acest rand inchei prin a va mai invita odata, ca sunteti participanti sau spectatori la a 6-a editie a Cluj Winter Race - The December Carnage ! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PROMO

Romanian Weight Weenies