luni, 16 noiembrie 2009

Cluj Winter Race 2009 - INFO

CLUJ WINTER RACE 2009, va fi a 4-a editie a singurului concurs de acest tip din Romania si chiar din Europa de Est. El este organizat de Clubul Sportiv Maros, iar in acest an se va desfasura pe data de 5 Decembrie.


Concursul este unul de tip OPEN, adresandu-se atat sportivilor legitimati cat si celor nelegitimati. De la bun inceput principalul scop a fost promovarea mountainbike-ului si Cross Country-ului care in ultimul timp a pierdut mult teren in fata Marathonului. In acelasi timp dorim sa promovam Clujul ca fiind o zona excelenta pentru practicarea acestui sport, insa unul din cele mai importante scopuri a fost sa ne strangem la final de an, sa participam la ultimul concurs al sezonului, dupa cum v-am obisnuit in ultimul timp.

In acest an ne-am hotarat sa schimbam putin grila de concurs si categoriile aferente, avand doua categorii pentru barbati, iar fetele vor concura impreuna. Barbatii pot alege intre categoria FUN si HERO, cu mentiunea ca sportivii legitimati se vor putea inscrie doar in cadrul categoriei Hero. Sportivii nelegitimati au dreptul de a se inscrie in oricare categorie. Diferenta intre cele doua categorii va fi ora de start si numarul de ture parcurse.


Numar de ture:

- HERO – 8 ture

- Fun – 6 ture

- Fete – 4 ture

* Acest numar de ture poate fi modificat fara o notificare prealabila pe site, in functie de conditiile meteo.


Data desfasurarii concursului va fi 5 Decembrie. Iar programul este urmatorul:

Vineri, 4 Decembrie
13-15 Marcarea traseului, antrenamente, inscrieri

Sambata, 5 Decembrie
9-10:45 Inscrieri si preluarea numerelor de concurs
11:00 Start Cluj Winter Race 4th edition - FUN si Fete
12:30 Star Cluj Winter Race 4th edition - HERO
15:30 Premierea
20:00 Party in EX Cafe & bar (Calea Manastur 109)

Duminica, 6 Decembrie
11:00 Tura de bike in padurea Faget din imprejurimea Clujului. Tura se adreseaza in special Clujenilor si celor care mai doresc sa ramana in Cluj si Duminica.


Inca mai cautam sponsorizari / voluntari pentru organizare. Daca cineva poate sa ne vina in ajutor macar cu o informatie, mai sus este o sectiune de contact


Taxa de inscriere: 20 de lei pentru cei inscrisi pe net. 30 de lei la fata locului, in limita locurilor ramase. Pentru inscrieri ON LINE intrati AICI. Cu multumiri pentru aceasta facilitate WARP SOFT Distribution

Numarul de concurent este limitat, astfel ca pentru categoria HERO sunt disponibile 40 de locuri, categoria FUN 50 de locuri iar FETEle au 20 de locuri. Nu exista categorii de varsta, in schimb minorii trebuie sa vina cu o imputernicire din partea parintilor.

Regulament:
-> competitia este deschisa oricarui ciclist, amator sau profesionist care dispune de bicicleta in buna stare tehnica, casca de protectie, o buna stare a sanatatii, un minim de experienta. Este recomandat ca participantii sa dispuna de asigurare in caz de accidente.

-> participarea se face pe PROPRIA RASPUNDERE!

-> nu exista restrictie la tipul de bicicleta dar va recomandam bicicleta de tip MountainBike.

-> este interzisa folosirea bicicletelor electrice / cu motor sau tractarea de catre un alt vehicol sau alt concurent.

-> inscrierea concurentilor va fi posibila doar in cadrul categoriilor afisate pe site si va putea fi facuta atat online cat si la fata locului comform programului afisat mai sus.

-> participantii sub 18 ani vor prezenta OBLIGATORIU acordul scris de mana al unui parinte, incluzand numarul de telefon al parintelui.

-> numarul de concurs va fi montat pe bicicleta, in fata, pe ghidon si nu va fi inlaturat decat dupa trecerea liniei de sosire (sau in caz de abandon).

-> costurile legate de deplasare, cazare, masa, asistenta tehnica, inscriere, vor fi suportate de catre fiecare participant in parte.

-> este interzisa aruncarea pe traseu a ambalajelor sau a altor obiecte ce nu sunt biodegradabile. Acestea vor putea fi aruncate doar la postul de alimentare care se va afla in zona START/FINISH

-> sportivii premiati nu vor avea sa urce pe podium cu bannere, steaguri si alte materiale de publicitate, altele decat cele inscriptionate pe echipamentul de concurs/prezentare cu care se vor prezenta la premiere.

-> concurentii trebuie sa urmeze intocmai traseul marcat, in caz contrar vor fi descalificati.

-> organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi imaginea participantilor la Cluj Winter Race in materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, etc.

Anulari! In caz de forte majore organizatorii isi rezerva dreptul de a anula competitia. Participantii inscrisi vor primi minim 50% din taxa de inscriere inapoi, maxim 100%. Organizatorii nu vor suporta in nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masa, etc).

nota: Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari asupra informatiilor afisate pe site, a regulamentului, programului, etc.

Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor pe site cu minim 5 zile inainte concursului, sau in caz extrem cel tarziu la preluarea numerelor de concurs.


Cazare si Masa. Concurentii din alte localitati pot beneficia de cazare si masa contracost la Clubul Vointa, str. Vaida Voievod 55A (langa Iulius Mall):
- cazare intre 25 - 40 lei (la 40 lei camerele au baie proprie)
- masa - 40 lei / zi (3 mese).
Contact cazare: Gheorghe Capraru - presedinte CS Vointa Cluj Tel: 0723 527 014

ALTE POSIBILITATI DE CAZARE sau va rog sa folositi Google cu incredere


Contact organizare:

Vlad Sabau

0726 270 853


5 comentarii:

 1. Buna !

  Cateva idei pentru cazare - ca sa nu ne apucam pe partea cealalta a orasului - ar fi un ajutor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu exista un sistem cumva centralizat sau un loc unde cei din Cluj pot oferi un loc de cazare (chiar si modest, gen: pe canapea sau pe izolier pe jos) pentru cei din alte orase? Ma gandesc ca ar fi foarte ok, mai ales ca cei care nu sunt din Cluj dau bani si pe transport, etc, macar cu atat sa-i ajutam ca sa sustinem sportul :)

  Ce ziceti?

  RăspundețiȘtergere
 4. Pot să mă înscriu la fete, nefiind fată? :)

  RăspundețiȘtergere
 5. inscrierile se iau dupa CNP, si ma cam indoiesc ca ai cnp sa inceapa cu 2...

  RăspundețiȘtergere

PROMO

Romanian Weight Weenies