sâmbătă, 31 octombrie 2009

Noutati pentru CWR

Dupa cum stiti din postul anterior, am confirmat ca si in acest an vom organiza Cluj Winter Race.

Momentan este singurul Winter Race din Romania (desi speram ca ideea sa prinda si in alte parti). Cred ca nici in acest an nu va fi problema sa organizam in locatia unde s-a desfasurat anul trecut, adica in parcul de la Colina.

In schimb am decis sa adaugam noi categorii. Astfel ca barbatii vor putea alege intre doua categorii de concurs: HERO si FUN, sportivii legitimati la federatie vor putea participa doar la HERO iar cel nelegitimati pot alege categoria unde vor sa participe. Fetele vor concura intr-o singura categorie.

Toti sportivii vor semna ca sunt apti din punct de vedere medical si vor concura pe proprie raspundere.

Traseul va fi modificat fata de anu trecut, se vor aduce noi alungiri, S-urile vor fi parcurse in coborare, nu in urcare. Vor exista niste drop-off-uri si probabil un rockgarden.

Se pare ca mesajul nostru a prins destul de bine si au mai sarit in ajutor niste sponsori (curand vom publica si pe site). Tot mai avem nevoie de:
- voluntari pentru traseu
- banda de marcaj
- promovare pe alte site-uri/ziare/reviste/radio/tv (lucram la banner si zilele astea vor aparea bannere in mai multe dimensiuni)
- sponsori (produse sau bani)

Curand voi reveni cu niste posibilitati de cazare. Pe cat posibil incercam sa obtinem preturi promo pentru participanti.

Stati pe faza, ca vor urma noutati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PROMO

Romanian Weight Weenies