duminică, 11 decembrie 2011

A mai trecut o editie

Salutare tuturor,

A trecut si a 6-a editie a Cluj Winter Race. Din punct de vedere organizatoric a fost cea mai grea de pana acum, criza spunandu-si cuvantul. Insa personal sper ca in general totul a iesit bine.

Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc sponsorilor, fara de care acest concurs n-ar mai fost "mobilat" cu premii, partenerilor media dar si celor de la Clujul Pedaleaza care pana la urma si ei au fost atat sponsori cat si voluntari, oferindu-se sa ne cronometreze cu cip-uri. Mii de multumiri inca odata tuturor acestora.

De asemenea vreau sa le multumesc tuturor celor care au ajutat la buna organizare si desfasurare a evenimentului, de la marcarea traseului, la supravegherea lui iar la final la strangerea benzii de marcaj. Nu ma apuc sa dau nume ca sunt multi si nu vrea sa ratez pe cineva, insa recunostinta mea merge spre fiecare in parte. Bucatarul sef, adica tatal meu, nu trebuie uitat nici el, fiindca a fost cel care a s-a ocupat in detaliu de gratarul de dupa concurs.

Rezultatele finale le puteti gasi AICI.

Galeria foto incercam sa o tinem cat mai posibil la curent, asa ca daca aveti vre-un link cu poze facute de voi la aceasta editie a Cluj Winter Race, va rog sa lasati un comentariu la acest post, si voi avea grija sa il postez in galeria blogului.

Nu in ultimul rand vreau sa felicit toti participantii pentru ca au venit la acest concurs, in special celor care au venit de departe: Galati, Timisoara, Bucuresti, Targu Mures si lista poate continua, sa felicit castigatorii si sa le arat obrazul acelora dintre clujeni, care nu s-au sinchisit sa vina macar sa priveasca cursa desi 10 Decembrie 2011 a fost mai mult o zi de toamna friguroasa decat una de iarna.

Astfel ca ne gandim serios pentru editia viitoare sa mutam inapoi in Hoia concursul, pentru ca de cand il facem in parcul Colina, adica de 4 ani, nu am mai avut parte de zapada. Asta ramane inca sa stabilim si sa vedem.

Pana atunci vreau sa va mai multumesc inca odata tuturor pentru tot si sa ne vedem sanatosi la viitoarele competitii.

Sarbatori fericite tuturor,

Vlad Sabau

3 comentarii:

  1. festivitatea de premiere: http://www.youtube.com/watch?v=cOpPWqIcprM&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.313863825304774.79207.100000434787890&type=3

    RăspundețiȘtergere
  3. Galeria foto a Clubului Sportiv Tibiscus....

    https://picasaweb.google.com/cstibiscus/ClujWinterRace2011ByCarlaMarius#

    RăspundețiȘtergere

PROMO

Romanian Weight Weenies