sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Noutati de la fata locului

Desi afara e parca mai frig ca niciodata, ne-am facut curaj si am iesit astazi in inspectie. Traseul se prezinta in stare foarte buna, cum nu a mai plouat de la inceputul lunii Octombrie e si foarte tare.

Daca zapada sau ploaia nu isi fac aparitia ne vom permite sa imprumutam 2 sectiuni scurte ale traseului de la Clujul Pedaleaza, una din ele putin modificate pentru a mentine un oarecare "flow". Daca zapada isi face simtita prezenta, si speram din suflet sa avem zapada, traseul va suferi mici modificari, mai precis scurtari ale acestuia, pentru a evita push-bike-ul. Cred ca si voi sunteti de acord cu asta.

De asemenea exista o zona mica, care ar trebui igienizata, intru cat omul si-a facut simtita prezenta si a lasat o gramada de gunoaie. De asemenea in total ar mai fi cam v-o 200-300 de metri unde ar trebui curatat de frunze si de niste buruieni mai lemnoase care desi s-au uscat stau cam in drum. Nu e nici o problema sa treci pe acolo, dar nu ar da bine in concurs.

Daca exista doritori sa vina maine (27 noiembrie) intr-o recunoastere, sunt asteptati la orele 13:00 la intrare pe aleea principala a Parcului Colina ( pe acolo pe unde se poate si intra cu masina). Cel tarziu la 13:05 vom porni, pentru ca daca stai iti intra frigul pana in maduva oaselor. Daca cineva intarzie, ne poate prinde din urma pe traseu.

Asa va puteti face si voi o idee despre traseu, sau sa va reamintiti cum e. Va recomandam sa aveti casca, deoarece o cazatura poate fi foarte dureroasa si nu dorim alte complicatii, fiind o intalnire unde nu vom avea salvarea la dispozitie. Pe sub casca ar fi buna o caciulita sa nu va inghete urechile. Manusile sa nu lipseasca, iar husele pentru papuci sunt recomandabile. De fapt, cred ca si voi stiti sa va imbracati ce naiba :-).

Deci, ne vedem maine !

2 comentarii:

  1. Intrebare: am vazut ceva de o recunoastere a traseului pe 4 decembrie, la ora 9, deci sambata asta. Se face? Poate sa vina oricine? Intalnirea in acelasi loc?
    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere

PROMO

Romanian Weight Weenies